Reiki – Den Helande Beröringen


 

Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning, som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen.
Den förmedlas genom handpåläggning eller genom att man sänder healing på distans. Sådana tekniker har praktiserats i tusentals år. Det är en enkel men ändå mycket kraftfull metod.

Ordet Rei betyder Universiell och Ki betyder energi. Den mest exakta betydelsen är Högre Visdom eller Andligt medvetande

Om din livsenergi är låg eller om dess flöde är hindrat så är du mer mottaglig för sjukdomar. När den är hög och flödar fritt så är det mindre troligt att du blir sjuk.

Reiki är både kraftfull och mjuk och den kan hela de flesta problem med hälsan – även allvarliga problem som hjärtsjukdomar, huvudvärk, influensa, solskador, trötthet, sömnlöshet mm. Den är alltid välgörande och arbetar för att förbättra effektiviteten av alla andra sorters terapi.

En behandling känns som en underbar varm strålning och har många fördelar, bl.a positiva medvetandetillstånd och andliga erfarenheter. Reiki har också förmågan att hela emotionella trauman och andra psykologiska problem.

Om du har vissa fysiska hinder eller på andra sätt har problem att komma till min mottagning så kan jag sända Reiki till dig på distans. Självklart är det absolut bäst om du kan komma till mig personligen, för att få den beröring som är så viktigt i en läkningsprocesss, men Reiki fungerar ändå eftersom den är Universiell och jag har verktygen för att kunna sända den på distans. Vi behöver bara bestämma en tid och företrädelsevis lugn och avslappnande plats för dig att ta emot den helande energin.

Jag är Diplomerad Reiki-Master.