Rensa din tarm från slagg och känn hur energin kommer tillbaka till dig!

Ett verksamt komplement till Shiatsu är örtmedicin.
För att uppnå riktigt goda resultat, kan shiatsubehandlingar kombineras med örtbehandling. Om din tarm är full av slaggprodukter, är det svårt för de inre organen att ta till sig den näring som kommer från maten. Tarmväggarna är helt enkelt inte genomsläppliga för det ultimata näringsupptaget.

Örtpreparaten arbetar på ett skonsamt och effektivt sätt i kroppen och rensar ut slagg och gifter ur systemet. När till exempel mage och tarm är rena och stärkta kan kroppen tillgodogöra sig shiatsubehandlingen och påskynda rehabiliteringen på ett positivt sätt.

Jag arbetar med örtpreparat från Herba Plus för att understödja och förstärka resultaten i Shiatsu. Örterna lindrar vid många olika besvär som till exempel förstoppning, trötthet, fibromyalgi, sömnbesvär mm. Det finns en ört för de flesta besvär.

Den alternativa skolan hävdar att kroppen har sin egen intelligens och att den med rätt stöd
kan fungera på högsta möjliga nivå. Örtmedicin tillsammans med shiatsu är ett sätt att uppnå detta.

Preparaten är noga utvalda och så långt som möjligt biologiskt/ekologiskt odlade produktionen sker enligt GMP (Good manufacturing praxis). Internationell standard för läkemedel som används av både skolmedicinen och naturmedicinen.

Länk till Herba Plus, Norge

http://www.herbaplus.no/

Länk till Herba Plus, Existensmaximum, Sverige

http://www.existensmaximum.se